Cine suntem?

dsmag.ro este operat de SC DS DISCOUNT MAG SRL , CUI 48329831, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J22/1870/2023, companie ce a luat nastere cu gandul de a satisface nevoile cât mai multor clienți în materie de echipamente, aparatura electro-casnica, ustensile, imbracaminte si accesorii   la prețuri foarte avantajoase. Odată cu creșterea cererii acestor produse am dezvoltat un flux de comenzi prin care am reusit sa va punem la dispozitie stocuri la pret de  discount.  Am extins și diversificat stocurile pt a comercializa  produsele in regim:   second hand, refurbished, noi și resigilate. Astfel am devenit importatori direcți ai produselor comercializate și încetul cu încetul am ajuns la ceea ce noi numim „Garanția Calității”.

Ce ne propunem ?

Garantia Calitatii

Comercializam produse cu calitate garantata, marci cunoscute si bine cimentate in comertul european .

Produsele au ca provenienta  excesul de productie, stocurile mari, retururi clienti magazine retail, etc. Toate produsele comercializate de catre noi sunt testate de catre expertii nostri si beneficiaza de Garantie, conform O.U.G. 34/2014

Customer Care / Suport Clienti

Supor clienti de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 17:00 . Nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail : office@dsmag.ro

Livrare Rapida

Pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri, oferim transport gratuit clienților ce achiziționează produse ce depășesc suma de 500 lei.  Produsele noastre ajung oriunde în țară cu ajutorul celor de la DPD Courier, transportatorul cu care avem parteneriat dar si cu orice alt curier, daca clientul doreste acest lucru. Toate comenzile ajung la clienții noștri în 24, maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Returnare in 14 zile

Retur in 14 zile, fara nici un motiv.

Consumatorul beneficiaza de o perioada legala, conform cu prevederile O.U.G. 34/2014,   pentru a a returna de la distanta un produs achizitionat, fara a fi nevoit sa justifice decizia de returnare, dar si pentru motive intemeiate cum ar fi necomformitatea sau erori ale operatorului.   Costul transportului pentru retur (de la client catre DSMAG.RO) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este neintemeiat si determinat exclusiv de catre client. De asemenea, in cazul returului determinat exclusiv de catre client, iar produsul a beneficiat de TRANSPORT GRATUIT, costurile initiale de transport vor fi suportate de catre client. Produsele ce vor fi returnate vor prezenta sigiliile aplicate intacte. In cazul ruperii sau deteriorarii sigiliilor/etichetelor, returul nu va fi acceptat. Garanția devine invalidă iar returul este neacceptat în cazul în care produsele prezintă intervenții din partea unor persoane neautorizate si neagreate de catre vanzator.
Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi restituita sau compensata cu livrarea altor produse alese de catre client. Suma restituita va fi decontata in termen de maxim 4 zile.

Program de Lucru:

Luni: 09.00-17.00
Marti:  09.00-17.00
Miercuri:  09.00-17.00
Joi:  09.00-17.00
Vineri :  09.00-17.00
Sambata:  09.00-17.00
Duminica: INCHIS

Vino in echipa noastra

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail: office@dsmag.ro

Close Cosul meu
Close Recently Viewed
Close
Close
Categorii